Bloom Festival – hovedstadens første festival om natur og videnskab

Det var lidt af et tilfælde, at jeg besøgte Bloom Festival – en ny festival om natur og videnskab. Det er altid rart at strække benene efter en god dansk frokost i Bjælkehuset, der ligger op til Søndermarken, hvor festivalen blev afholdt. Festivalplakaten er nok lækker at se på, men fortalte kun lidt om festivalens indhold ud over en masse navne som jeg – indrømmet – ikke kendte de fleste af.

Jeg er vild med hvordan at Bloom Festival bringer naturvidenskaben ud til folket ved hjælp af de elementer, som du kender fra en traditionel musikfestival med telte, boder, mad og sågar koncerter. Og der kan næsten ikke være en smukkere ramme end skønne Søndermarken. Jeg nåede kun at se Tor Nørretranders, der fortalte om Verdens venlighed – et inspirerende vend-verden-på-hovedet foredrag. Men det var bestemt nok til, at jeg besøger festivalen næste år fra den 26. til 28. maj.

Værd at vide

bloom.ooo