Tak for alt Aalborg!

I går var der Pecha Kucha på kulturfærgen Om:form (tidligere Plagen). På 20 slides af 20 sekunder forsøgte at jeg fortælle om de udfordringer og fordele, der er ved at være Kulturblogger i Aalborg. Samtidig kunne jeg fortælle, at jeg snart forlader Aalborg. Det er bestemt ikke fordi, at jeg ikke holder af at være her. Jeg elsker Aalborg! Men familien befinder sig på Sjælland, og nu er det tid  til at vende hjem. Jeg fortsætter med at kulturblogge i København, og der vil sikkert komme lidt flere Aalborg indlæg, inden jeg drager af sted i slutningen af juli.

Men tak til dig, der har læst med og tak til alle byens kulturinstitutioner for godt samarbejde! Jeg håber, at du har lyst til at skrive om Kulturen i Aalborg. Hvis det frister, må du meget gerne kontakte mig, og så vil jeg dele ud af de erfaringer som jeg har opnåede. Nogle af dem kan du også finde nedenunder på gårsdagens slides. Alt det bedste Jais Ikkala