Indvielsen af Planetariets nye udstilling – MADE IN SPACE

Den hyggelig folkeskoleagtige udstillingen på Planetariet – med dets miniature månekøretøjer bag montre og planeter hængende ned fra loftet – er ikke mere. Men hvem siger også, at Planetariet skal emme af nostalgi.

Adm. direktør Mette Broksø Thygesen bød velkommen Den 1. februar var der indvielse af MADE IN SPACE. Udstillingen er skabt i tæt samarbejde med forskere fra hele verden samt med den prisbelønnede engelske udstillings- og designvirksomhed 59Productions. Planetariet har valgt at fjerne stort set alt i salen for så at spække det med med audio-visuelt udstyr. Nu kan du b.la. gå rundt og lave stjernedannelse – pixels danser under dine fødder som støvfnug på mit stuegulv.

Planetariet er et unikt sted i København, men også et jeg ofte glemmer. Det er derfor helt rigtig tænkt af Planetariet at få lavet denne nye udstilling. Samtidig har de skabt et rum, der kan blive brugt til mange formål. Den efterfølgende koncert med Oh Land beviste, at rummet ikke blot kan byde på lækre visuals, men også virkelig god akustik.

Værd at vide

planetarium.dk