Det er ikke nemt

Teitur spillede den 8. august i Skuespilhuset. Inden da tænkte jeg, om jeg skulle lave en service tweet om arrangementet, for i Aalborg ville det sikkert gøre en forskel. Jeg nåede det ikke, og det viste sig at være inderligt ligegyldigt for Skuespilhuset var proppet så glasvæggene buede.

Må gange med mere end 10

Da jeg ikke for så længe siden bloggede i Aalborg, var mine undringer i forbindelse med de som valgte at flytte til København, hvorfor de så blev så stille på deres blogs, Twitter osv. Inspirationerne er jo unægtelig flere ja, man må gange med mere end 10. Flere festivaler i alle genrer på samme tid, det samme med must-see koncerter, udstillinger osv. Det er overvældende!

Positionering

Problematikken er således for mig ikke, at jeg ikke kan finde materiale, men at der er så meget, at det næsten er umuligt at navigere i, at jeg ikke ved, hvad jeg skal hive fat i. Ligeledes dækker de “landsdækkende” medier det meste af det københavnske kulturliv. At blogge uden at kunne positionere sig er vanskeligt, og jeg har tænkt uden egentlig at komme med en endelig løsning på, hvad der skal være min vinkel. Samtidig har jeg ikke fundet andre kulturblogs omhandlende København. Sig gerne til, hvis du kender en. Så plads må der vel være? Nå, men det jeg er kommet frem til er, at jeg ikke kan lade være med at skrive og forholde mig til Kulturen. Såsom i Aalborg vil anbefalinger komme og være om det jeg finder interessant. Sikkert en stor del fra Kultur Valby, hvor jeg nu er i praktik.